Website

Website

Over de website:

Er is al wel iets over deze website geschreven op deze website. 🙄 Alleen wil ik op deze pagina nog even een aantal dingetjes verklappen. Dingetjes die handig zijn om te weten, dat het niet puur over mijn/onze creativiteit gaat maar dat (voornamelijk Erik) ook blogt in Gedachten maar ook op zijn Moblog.

  • In het menu boven aan de pagina(‘s) heb ik link titels (mouse over en even laten staan…) geplaatst. Bij de meeste pagina’s is het niet noodzakelijk maar een leuk detail heeft Fotografie. (nee deze niet… 🙂 )
  • De website bevat ook humor (Erik’s humor… 🙄 ) daar waar nodig, misschien niet altijd heel erg grappig…
  • Neem het niet altijd persoonlijk!

Belangrijker is :facepalm:

Wij proberen de website vrij te houden van foute inhoud. Foute inhoud zoals materiaal van derden. Zie voordat je al te boos bent, als we materiaal van jou hebben gedeeld/geplaatst/gejat, 😳 eerst even onze proclaimer! Daar leggen we het een en ander uit! Wij willen geen ruzie en vragen daarom aan u om een vriendelijk verzoek tot verwijdering.

Ons eigen materiaal mag gedeeld worden als er knoppen om te delen bij staan.

Maar goed,

Behoorlijk Inventief punt NL is gemaakt om ons zelf en jou/jullie te vermaken en af en toe met iets (ehm) leerzaams te komen. We staan open voor suggesties, aan- en opmerkingen, kortom feedback van onze website bezoekers. Wij proberen met deze website een klein beetje positiefs te brengen en hopen op jullie steun!

Daarom:

Hartelijk dank voor het bezoeken van deze website en graag tot de volgende keer! :heart: