Lichtspel met mijn hand

Lichtspel met mijn hand

Lichtspel met mijn hand

Deze ochtend scheen de zon volop, het was koud afgelopen nacht met een graad of 7 onder nul. Echter hebben we er niet veel van vernomen want we lagen onder een warme deken. Maar vanochtend in de kamer toen het zonlicht naar binnen scheen zag ik het… (Ik zag het licht! whahaha!)

Zaklantaarn

Wie deed dat nu nooit, in het donker met een zaklantaarn door je hand en vingers schijnen? Dan kwam waarachtig het licht er dwars doorheen! Prachtig!

Met het zonlicht

Met het zonlicht kan het ook! Vanochtend heb ik (met mijn telefoon!!) deze foto’s van mijn hand gemaakt. Dit werkt overigens alleen met schone handen! Omdat ik toevallig het licht erdoorheen zag komen dacht ik daar moet een foto van gemaakt worden! En hierbij presenteer ik het resultaat.

Comments are closed.